Wie is For Conference?

Wij zijn dé specialisten op het gebied van ‘communicatie op afstand’. Met meer dan 10 jaar ervaring en duizenden tevreden gebruikers leveren wij oplossingen voor telefonisch vergaderen, web conferencing en videoconferencing.

 

Wilt u een demo aanvragen?

  • Persoonlijke aandacht 100% 100%

For Conference biedt u altijd een vast aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij u persoonlijk en snel van te woord staan. Al onze medewerkers zijn tevens getraind voor alle diensten en producten die wij verkopen. En aangezien wij zelf een enorme hekel aan automatische voice-response-systemen hebben, krijgt u dus altijd direct een medewerker aan de telefoon. Heel persoonlijk bovendien.

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid 100% 100%

Als u kiest voor For Conference, dan kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange ervaring op het gebied van communicatie op afstand. Wij maken gebruik van een stabiel platform met zeer goede geluidskwaliteit voor onze telefonische vergaderservice en web conferencing. Voor videoconferencing zijn wij gecertificeerd partner van grote bedrijven zoals Polycom, LifeSize en Starleaf.

  • Voorop lopen 100% 100%

For Conference speelt feilloos in op de verwachtingen en gebruikt de nieuwste technologieën om op de huidige en toekomstige behoeften van zijn klanten in te spelen. Cloudvideo en CloudVideo-conferencing is hier een goed voorbeeld van.

Probeer nu gratis de demo!

Probeer nu gratis StarLeaf videoconferencing!