Hoe werkt het

Waarom videoconferencing van Cloudvideo?

%

Verbaal

%

Intonatie

%

Lichaamstaal

Wist u dat communicatie voor het grootste deel bepaald wordt door uw lichaamstaal? En dat uw intonatie de nuance en het verloop van een gesprek kan beïnvloeden? Waarom twijfelt u dan nog of uw organisatie gebaat is bij Cloudvideo… Want met deze wetenschap begrijpt u als geen ander dat telefoneren of schrijven wel aardig is, maar dat u uw kansen aanzienlijk vergroot door letterlijk zichtbaarder en hoorbaarder te worden.

Bespaar tijd en geld; vergader efficiënter en veiliger met Cloudvideo

Videoconferencing van Cloudvideo biedt u zo veel voordelen. U kunt uw gesprekspartner in de ogen aankijken, en vice versa. U kunt veel beter inspelen op vragen of eventuele aarzelingen van uw gesprekspartner, want u hoort de stem en ziet hoe hij of zij reageert op uw voorstel. U begrijpt vast wel dat helder beeld én geluid bijdragen aan een prettigere samenwerking. Bovendien zult u merken dat u sneller geneigd bent ‘even iets aan de ander voor te leggen’.

Ook voor kleine organisaties

Tegenwoordig zijn videoconferencing-systemen voor slechts een bescheiden investering beschikbaar, waardoor het ook voor kleine organisaties heel aantrekkelijk is. En dankzij automatische updates via de cloud, heeft u geen IT-afdeling nodig wanneer u wil vergaderen via Cloudvideo. Uw collega’s, leveranciers, klanten of prospects kunnen door u zelf uitgenodigd worden; de gebruikersinterface is op elk device hetzelfde en heel gemakkelijk om te bedienen.

Veilig met Cloudvideo

En wist u dat onze producten u een veilige omgeving bieden, waardoor gesprekken niet – in tegenstelling tot de bekende, gratis oplossingen –  gehackt kunnen worden? Daarnaast is opschalen naar meer accounts bij Cloudvideo dankzij slimme toepassingen ‘in the cloud’ zo gepiept. Kortom, uw communicatie verloopt dankzij Cloudvideo soepeler, sneller en beter. En mocht er onverhoopt een kink in de kabel komen, dan bieden onze ervaren experts 24/7 persoonlijke ondersteuning. Met één druk op de knop komt u op elk moment van de dag in contact met onze supportafdeling. En, hoewel het een vrij nieuwe markt is, hebben wij bij Cloudvideo al meer dan 10 jaar ervaring.

Hoe werkt het?

Cloudvideo biedt met StarLeaf de hoogste kwaliteit videoconferencing en het is bovendien zeer gebruiksvriendelijk. Bij aanschaf van een StarLeaf-systeem ontvangt u gratis ‘Breeze clients’ voor uw gehele organisatie, dus al uw collega’s. Via de ‘administrator portal’ maakt u op eenvoudige wijze nieuwe accounts aan voor wie dat wenst. Ook kunt u hier alle informatie vinden over de gehouden ‘conference calls’ of video-vergaderingen. Zo heeft u altijd een duidelijk overzicht over alle gebruikers van dit betrouwbare videoconferencing-systeem en gedetailleerde informatie over de gehouden videoconferences.

Eenvoudige installatie

Het StarLeaf-systeem installeren is – heel anders dan andere zogenaamde oplossingen – echt een fluitje van een cent. Het enige dat u hoeft te doen is een netwerkkabel aansluiten; het StarLeaf-systeem configureert daarna zichzelf. Hoe eenvoudig is dat!

Gewoon via Cloudvideo uitnodigen

Voor uw tablet of iPad kunt u een app downloaden; voor uw laptop of pc downloadt u een zogeheten ‘cliënt’. Deze cliënt is overal hetzelfde, en daardoor kan iedereen gemakkelijk gebruik maken van onze StarLeaf-oplossing. Bovendien kunt u meteen zien wanneer uw collega’s online zijn, zodat u direct verbinding kunt maken. Wilt u een videoconference beginnen met bijvoorbeeld een klant of een leverancier? Geen enkel probleem. U nodigt uw gesprekspartner dan gewoon uit om gebruik te maken van StarLeaf van Cloudvideo.

De voordelen van Cloudvideo op een rijtje:

  • Betere communicatie
  • Sneller en efficiënter overleg
  • Veiliger dan ‘gratis oplossingen’
  • Sterk kostenbesparend
  • Ophaalbaar systeem
  • 24/7 persoonlijke kwaliteitsservice met 1 druk op de knop
  • meer dan 10 jaar ervaring

Zelf de voordelen ervaren van Cloudvideo?
Vraag een gratis demo aan!

Probeer nu gratis de demo!

Probeer nu gratis StarLeaf videoconferencing!